Produkter

Instagram

noProduktnummer: End-Ep386ME20

Til Subaru Impreza Foran

  • kr 4.224,00
  • (ink. mva)

Endless

Endless Bremseklosser er verdens beste bremseklosser.  Det brukes i bilsportsgrener som Formel 1, Rally Raid, 24 Timers Racing, GT-Racing og WRC, og benyttes av team som Mercedes AMG Petronas, BMW X-Raid team, og M-Sport World Rally Team for å nevne noen. 

Usikker på om du har funnet riktig kloss? Print ut vedleggene til venstre, sjekk målene, og at en bremsekloss passer i omrisset på tegningen. Om dette stemmer har du funnet rett kloss.

me20webME20 er ett semi-metallisk belegg, utviklet Racing og Rally. Dette belegget biter ekstremt godt fra første trykk på pedalen med fantastisk god følelse i all hastigheter og omstendigheter, som med alle Endless belegg får ME20 optimal arbeidstemperatur ekstremt fort, og sliter minimalt på både klosser og Skiver. Dette gjør belegget til ett foretrukket valg for flere topp profiler i NM og VM i Rally.

n35swebN35S har ett kraftigere bitt enn ME20 belegget og tilbyr bedre pedalfølelse ved innbremsinger. Belegget er enkelt å kontrollere og reagerer raskt ved både en lett touch på pedalen, eller harde innbremsinger. N35S er godt balansert uavhengig av værforhold, noe som har gjort dette belegget veldig populært i Rally.

Belegget egner seg også godt for løpsbiler med høy traction og downforce, og foretrekkes av førere som ønsker å kjører med lite trykk på pedalen, og et lynraskt bitt ved første trykk, slik at man kan holde hastighetene oppe, og komme inn i en effektiv kjørerytme.