Produkter

Instagram

noProduktnummer: Hans-42293A

HANS Super Sport XLT Krave Large

800 gram Totalt

  • kr 2.499,00
  • (ink. mva)

HANSschroth

FIA Godkjenning

8858-2010

Vinkel Kun 20°

Vekt

800 gram

Nakkeomkrets Medium Opptil 44cm
Nakkeomkrets Large fra 45cm

 
HANS Super Sport 2, levert av Schroth er den rimeligste HANS kragen vi tilbyr og er den letteste kragen til sin pris. Kragen er produsert i kompositt og og har Schroths "Slip Stop" overflate. Denne gummioverflaten med sine Diagonale spor forhindrer beltene i å bevege seg under kjøring. Denne Modellen er tilgjengelig i størrelse Medium eller Large.

Hva er HANS?

HANS er forkortelsen for «Head And Neck Support» og er ett registrert varemerke I kategorien «Frontal Head Restraints”. Disse produktene er utviklet for å redusere risikoen for nakke og ryggskader ved avkjøringer og uhell i motorsport.

Ved avkjøring uten HANS kan vekten av hodet og hjelmen i verste fall forårsake ett Basisfraktur. Dette er ett knokkelbrudd i basen (roten) av skallen. Denne skaden utgjør ikke mer enn 4% av hode/nakkeskadene i verden, men den forekommer oftest i motorsporten.

Dessverre har denne skaden krevd liv i flere av de store motorsportsgrenene i verden. Av akkurat den grunn har FIA påkrevd bruk av HANS krage i nærmest samtlige av sine grener. Motorsport er idrett med høy risiko. Og din sikkerhet under slike arrangementer er første prioritet.