Produkter

Instagram

noProduktnummer: ML-10R611

MyLaps X2 Racing Transponder Direktestrøm

Selges med 1års Abonnement inkludert

  • kr 2.100,00
  • (ink. mva)
Logo_for_MYLAPS_Sports_Timi
Den helt nye serien Mylaps X2 transpondere er endelig tilgjengelig hos oss! 

X2 Er ett helt nytt og mer innsiktsfullt system for å samle og analysere dine rundetider og prestasjoner. Alle ønskede data sendes direkte til din personlige Mylaps.com bruker slik at du enkelt kan finne ut hvor du har gjort det bra, og hvor du kan hente mer tid i jakten på seier!

Transponderene kommer i tre modeller, en for Bil/Motorsykkelracing, en for Gokart, og en for Motocross. alle tre modellene produseres i to utgaver. Den ene utgaven er oppladbar, den andre kan kobles direkte på startbatteriet i ditt kjøretøy.

Det inkluderte abonnementet varer ett år fra du registrerer transponderen på Mylaps.com. Ved periodens slutt kan du fornye abonnementet for enten ett, to, eller fem år. Abonnementene kommer i form av plastkort som du kan kjøpe hos oss.

I Baneracings grener som Bilracing, Rallycross, Karting, MC og Motocross er det påbudt å kjøre med slike transpondere, slik at arrangørene vet til en hver tid hvilken posisjon du har i feltet, og hvor langt du har igjen til mål.

Mylaps har utviklet en Gratis Mobilapp til disse dataene, for å se resultatene dine uten å benytte en PC. Last ned "Mylaps Speedhive" appen fra enten App Store eller Google Play med mobilen.

Det ligger en Klips / Holder er inkludert.