Produkter

Instagram
Bilde av butikk 023(nye bilder fra butikken på alnabru kommer)

Gundersen Motorsport er Norges ledende leverandør av utstyr til bilsport. Med mange års erfaring fra rally og rallycross sørger vi for at du får det rette utstyret til den riktige prisen!

Hos Gundersen Motorsport er du alltid sikret å få den hjelpen du trenger. Hos oss kan du føre en dialog direkte med tidligere utøvere innen bilsport. På den måten blir du ikke bare sikret en riktig pris, men også et produkt som passer til deg og dine behov. Vi er generalagent av en rekke produkter, blant annet Bilde av 81nwy74dI vår store og trivelige butikk på Alnabru er en rekke produkter utstilt. Her kan du med selvsyn inspisere og ikke minst prøve forskjellige produkter. Har du ikke anledning til å besøke oss, så ringer du eller sender en e-post. Ta gjerne en titt innom nettbutikken vår også.

Vi har en omfattende lagerbeholdning og sender ut varer hver dag. Bestiller du før kl 14:00 sender vi varene dine samme dag.

Gundersen Motorsport ble etablert i 1988 og er Norges ledende leverandør av utstyr til bilsport. Vi har en omfattende lagerbeholdning, og er eneimportør for blant annet Sparco, Stilo og Endless. Med Norges største bilsportsbutikk er mange varer godt utstilt!
 
Hvem er vi?
Vi som jobber hos Gundersen Motorsport AS har vår egen mail slik at du kan ta kontakt direkte med den du ønsker. Vi svarer deg så fort vi har anledning. Du kan også kontakte oss på tlf 22 50 38 48 eller sende oss en e-post . 

Vi har også andre mailer du kan henvende deg direkte til!

bestilling@gundersenmotorsport.no

info@gundersenmotorsport.no

teknisk@gundersenmotorsport.no
 
Finne frem til oss:


Bilde av butikk 030

Bilde av butikk 031
Bilde av butikk 022